1 Vrijwilliger nodig

Vervoer naar kledingbank Amersfoort

Een alleenstaande moeder, van Sudanese afkomst, van 3 kinderen (11, 8 en 6 jaar) vraagt hulp bij het vervoer naar de kledingbank in Amersfoort. Mevrouw heeft een psychische beperking en komt via Kwintes (hulpverlening) in aanmerking voor de kledingbank en wil daar erg graag gebruik van maken.

Mevrouw heeft zelf geen vervoer om hier naartoe te gaan maar is wel afhankelijk van deze kleding. Het neemt wel even tijd in beslag want er moet eerst kleding uitgezocht worden.

Er is geen netwerk beschikbaar waar mevrouw een beroep op kan doen. Ook lukt het financieel gezien niet om met het openbaar vervoer of de taxi te gaan. Wel is mevrouw bereid om een km vergoeding te betalen van 0,19 cent per km.

De kledingbank is op de Archonweg 10 in Amersfoort en is open op vrijdag van 13.30 uur tot 15.30 uur.

Wie wil mevrouw een keer hiernaar toe brengen, zodat ze haar en de kledingkasten van de kinderen weer kan aanvullen?

1 Vrijwilliger nodig