1 Vrijwilliger nodig

Twee maal hulp bij boodschappen

We zoeken iemand die 2 x boodschappen kan doen, de vaste hulpbieder kan in deze 2 weken niet en zoekt een vervanger. Het gaat om de periode van 14 mei t/m 27 mei. Op 9 mei doet ze voor het laatst de boodschappen. Het is voor de volgende persoon:

Een vrouw (55 jaar) van Iraans/Koerdische afkomst zoekt iemand die haar kan helpen met het halen van boodschappen 1x per week.
Mw heeft ernstig hartfalen, waardoor zij niet meer zelfstandig haar boodschappen kan doen. De prognose is dat haar lichamelijke situatie ook niet meer zal verbeteren. Op goede dagen zou ze eventueel wel samen kunnen wandelen naar de supermarkt.

Mw heeft 2 kinderen die op afstand wonen. De kinderen helpen mw met verschillende dingen, maar kunnen de boodschappen door de afstand niet structureel (wekelijks) doen.
Er kan met de hulpbieder per week even overlegd worden of de kinderen de boodschappen kunnen halen of niet.

In overleg met de contactpersoon (begeleider van het Leger des Heils) is afgesproken dat er een portemonnee met contant geld en een boodschappenlijstje klaar ligt.

Mw. heeft een zeer beperkt budget en heeft niet de financiële middelen om hulp hiervoor in te kopen en/of via een boodschappenservice.

Een helpende hand is daarom heel erg welkom!

1 Vrijwilliger nodig