1 Vrijwilliger nodig

Hulp bij in elkaar zetten van een kledingkast

Hulp gevraagd bij het in elkaar zetten van een kledingkast. Het gaat om een gezin met 2 kinderen, waarvan meneer ziek is. Ze zijn verhuisd naar een andere woning binnen Veenendaal. Sinds begin oktober vorig jaar wonen ze in dit huis. Dit huis heeft geen kledingkasten. De kleren zitten zitten sinds die tijd nog steeds in een doos. Mevrouw gaat binnenkort een kledingkast kopen. Ze hebben geen netwerk die hen hierbij kan helpen. Ook hebben ze niet de middelen om hulp in te kopen. Mevrouw en haar zoon van 15 jaar kunnen meehelpen (fijn als ze hetzelf kunnen leren). Ze gaat 2 kasten bestellen maar we zoeken in de eerste instantie iemand die 1 kast in elkaar kan zetten. Wie wil hen hierbij helpen en hen het aanleren, zodat ze het zelf kunnen. Het is een bouwpakket waar een beschrijving bij zit. Ze gaat ze bestellen bij Leen Bakker.

1 Vrijwilliger nodig