2 Vrijwilligers nodig

Hulp bij vloer leggen (urgent)

Voor een meneer (27 jaar), die op zeer korte termijn moet verhuizen, vragen we hulp bij het leggen van laminaat in zijn nieuwe woning.

Meneer moet uiterlijk 27 december zijn oude huis opleveren en dus verhuisd zijn. Als gevolg van psychische omstandigheden is hij niet in staat om het zelf te doen. Meneer heeft ook een zeer beperkt netwerk en heeft niet de financiële middelen om hulp in te kopen.

Omdat het een vrij grote hulpvraag betreft, zijn we op zoek naar 3 vrijwilligers die willen helpen. Ook kan de hulpvraag in 2 fases worden opgedeeld.
Vóór 21 december moet in ieder geval de benedenruimte en zijn slaapkamer zijn gelegd, de overige slaapkamer en de overloop zou eventueel ook na de verhuizing (na de kerst) kunnen als het niet eerder af komt.

Wie kan hier een handje helpen? Hulp is van harte welkom!

2 Vrijwilligers nodig