12,5 jaar Hart voor Helpen

12,5 jaar Hart voor Helpen We zijn trots op alle hulpbieders die zich afgelopen 12,5 jaar hebben ingezet!
Samen hebben zij meer dan 98.000 keer een hulpvrager bezocht.
De verhalen achter dit cijfer zijn vaak nog indrukwekkender.
Vele mensen zoals Esther in het verhaal hieronder, hebben zich ingezet voor buurtbewoners.

Esther, een jonge hulpbieder, vertelt:

"Soms weten mensen even niet waar ze moeten beginnen of hoe ze verder moeten. Als vrijwilliger kan ik met eenvoudige klussen de eerste stap helpen zetten zodat ze zelf weer verder kunnen. De meneer die uit het ziekenhuis kwam, kon moeilijk lopen. Nadat ik had opgeruimd en schoongemaakt kon hij zijn huis zelf bijhouden met één klus per dag. Daarin heb ik hem begeleid. De buurman die zag dat ik bezig was, bood meteen aan een oogje in het zeil te houden bij meneer. Zo komt van het een het ander.”

Geef jij HiP een cadeautje?

Het werk van Stichting HiP Nederland is afhankelijk van giften en subsidies. Door deze giften kunnen we het werk lokaal blijven ondersteunen en nieuwe plaatsen helpen opstarten.

Via deze link kun je een donatie doen van bijvoorbeeld €12,50 ;-)

31-05-2018