Ik had weer een wasbak in de douche

De hulpbieder heeft mij benaderd voor mijn hulpvraag. Hij is een keer langs geweest en we hebben samen gekeken wat mogelijk was. Enige tijd geleden is hij op een zaterdag geweest en heeft mijn wasbak, die ik via de kringloop had gekocht, geplaatst. Tevens heeft hij ook mijn oven gerepareerd die al een jaar lang geleden was weggeschoven. Hij zag dit en deed dit op eigen iniatief. De oven doet het sindsdien ook weer.

Ik ben meer dan tevreden met deze hulp. De eerste week kon ik mij niet meer voorstellen dat ik weer een wasbak had in de douche. Ook een groot genot dat de oven het ook weer doet.

Hij was erg vriendelijk en hield zich goed aan de afspraken ondanks zijn eigen gezin en werk.

Nogmaals erg bedankt hiervoor. Geen woorden.

Volgens de hulpbieder mocht ik altijd een beroep op hem doen maar dan wel via jullie.

Nogmaals een grote waardering voor jullie.