HiP in Vlaardingen (Holy)

Open:
In 2017 zal HiP in Vlaardingen van start gaan. Dit zal allereerst gericht zijn op de wijk Holy.

Ook in Vlaardingen willen wij vrijwilligers in contact brengen met mensen die hulp nodig hebben bij alledaagse dingen. Hulp bij praktische klusjes in en om het huis bijvoorbeeld, of bij het invullen van formulieren. Maar ook begeleiding bij het bezoek aan een arts kan meer dan welkom zijn, net als samen een kopje koffie drinken voor de gezelligheid, of een wandeling maken.

Helpen in Vlaardingen (Holy):
Wil jij beschikbaar zijn voor je medemens in Vlaardingen, door buurtgenoten te helpen wanneer zij niet op anderen kunnen terugvallen? HiP ondersteunt je daarbij.

Wil jij hulpbieder worden? Klik hier voor meer informatie.

Meld je direct aan als hulpbieder

In 2017 gaan we aan de slag om HiP in Vlaardingen lokaal te organiseren.
Meedenken of helpen? Neem contact met ons op.

Hulpbieders in Vlaardingen zijn momenteel actief namens:
Volle Evangelie Gemeente Vlaardingen
Protestantse Wijkgemeente Holy
Kerk van de Nazarener Vlaardingen

Hulp nodig in Vlaardingen (wijk Holy)?
Wanneer wij voldoende ingeschreven hulpbieders hebben kunnen wij ook de hulpaanvragen uit Vlaardingen (Holy) gaan behandelen. We verwachten eind van het eerste kwartaal van 2017 de eerste aanvragen te kunnen gaan matchen.

Heeft u hulp nodig? Lees hier meer over de hulp die HiP in Vlaardingen (wijk Holy) biedt.
Zoekt u hulp voor een ander in Vlaardingen (wijk Holy)? Lees meer