HiP voor vijfde jaar gesponsord met twee Peugeots

HiP voor vijfde jaar gesponsord met twee Peugeots Het komende jaar mag vrijwilligersorganisatie Stichting HiP (Hulp in Praktijk) weer gebruik maken van twee Peugeots 108. Nefkens ondersteunt samen met Peugeot Nederland voor het vijfde achtereenvolgende jaar het vrijwilligerswerk van HiP.  In de afgelopen 5 jaar is HiP gegroeid naar 30 plaatsen. In deze plaatsen wordt jaarlijks ruim 10.000 keer een vrijwilliger ingezet.

Deze sponsoring stelt HiP in staat om de lokale teams te bezoeken en hen te ondersteunen in de opzet of doorgang van hun HiP project. De kostenbesparing die dit oplevert kan nu gestoken worden in het verder uitbreiden van de hulp door in meer plaatsen in Nederland actief te zijn.

Helpen waar geen helper is
HiP is een sterk groeiend netwerk van mensen die vrijwillig hulp willen bieden aan buurtgenoten zonder sociaal netwerk of financiële mogelijkheden. ”Wij zijn dankbaar dat een bedrijf als Nefkens op deze manier een bijdrage wil doen”, zegt Jelle Sijtsma van HiP, “het is geweldig om te merken dat we op deze manier samen kunnen optrekken in het werken aan een samenleving die naar elkaar omziet.”

08-05-2017